zaterdag 25 juni 2011

Laatste week!

Het zit er op! De laatste week gaat maandag in. Het was een geweldig jaar, waarin ik veel geleerd heb.

De start van de Kanjerclub in de Visbuurt, waar we honderden kinderen hebben mogen bereiken met het Evangelie. De levens van studenten die door bidden & vasten zijn veranderd. Indrukwekkende lessen van gastsprekers, zoals Johan en Jeannette Lukasse. De uurtjes in de gymzaal, hoewel dit voor Andrea niet helemaal goed is verlopen… Verhuizing van het stafkantoor. Het brandalarm dat iedereen elke keer weer de stuipen op het lijf jaagt. Een verrassingsverjaardagsfeestje voor Louisa en Marijke. Bijbelteksten stampen. De vuilnisbelt in Roemenie. Vele nazorggesprekken met kinderen tijdens de Pinksterconferentie Opwekking. Gekke-haren-dagen, tentamens, deadlines, commissietijd, scripties, getuigenisboekjes, talentenjacht, bedtijden, tosti’s, noem maar op…

Ik ben geslaagd voor mijn tentamens, heb alles op tijd ingeleverd en zal donderdag mijn dilpoma overhandigd krijgen! Na de zomervakantie zal ik verhuizen naar Den Helder om daar op school te komen werken, in de staf! Ik zal eerste jaars studenten begeleiden, les geven, mentorschap, gebedshuis, kinderclubs en nog veel meer.

Mijn CD voor kinderen is ook af! Wapens van de Heer, zo heet de CD. Ben er heel erg blij mee. Bedankt voor alle steun en gebed afgelopen jaren.

Liefs en Zegen,
Robin van Engelenhoven.

1 opmerking:

  1. Gefeliciteerd :D
    Je hebt enorm veel meegemaakt en geleerd weer dit jaar, geweldig ;)

    Een hele fijne vakantie!

    BeantwoordenVerwijderen