woensdag 20 oktober 2010

Bidden en Vasten, nachtbidstond en liedjes!

Het is bijna zover, 10 dagen Bidden en Vasten! Ik heb er heel veel zin in, deze keer ga ik het anders meemaken. Dit keer ga ik namelijk in het gebedsteam meewerken! Samen met Ruud zal ik 10 dagen lang mensen verder helpen bij het Bidden en Vasten, bidden, bevrijding, pastoraat. Dat wordt een heel avontuur en ik ben heel benieuwd wat ik allemaal ga leren!

Gisteravond hebben we van 22:00 uur tot 4:00 uur 's nachts gebeden voor de Visbuurt (een wijk in Den Helder). We gingen in groepjes van twee elk groepje een uur bidden. Ik ging van 2:00 tot 3:00 samen met Yosef. Vroeg mijn bed uit maar het is altijd waard om God te zoeken.

We hebben veel van God te zien en te horen gekregen en het was een goede tijd! We werden aangevallen door de vijand (de duivel is heel actief 's avonds). We stuurden hem weg in de Naam van Jezus en hij ging ook weg. We hebben het Bloed van Jezus geproclameerd over ons, de school en over de visbuurt. Toen kwam er een grote rust in ons. Het Bloed van Jezus maakte ons vrij! En de duivel weet dat.

Mijn allereerste kinderliedje is bijna af! De tekst is helemaal in orde, nu alleen nog opnemen. Na de 10 dagen Bidden en Vasten zal ik het gaan opnemen. Het liedje heet: "De 3 Hemelen". Spannend!!

Vrijdag zal het Bidden en Vasten van start gaan en zal ik er ook mijn liedje: "We are at War" verkopen op Mp3.

God doet mooie dingen in mij! Hij laat me nieuwe dingen zien en meer van Zijn liefde. Ik ontmoet steeds meer mensen aan wie ik het Evangelie mag vertellen! Jezus word steeds meer zichtbaar in mij, doen wat Hij deed en nog grotere dingen (Johannes 14:12), daar ga ik op staan, naar uitleven; en dat is ook voor jou!

Tijdens het Bidden en Vasten zal ik nog wat sturen op dit blog! Tot snel!

Zegen en groet, Robin van Engelenhoven

1 opmerking:

  1. Hey Rob,
    Echt super tof allemaal! Ik ben ook heel erg benieuwd naar je liedje! Ik wil toevalling in mijn kring iets gaan uitleggen over de drie hemelen, maar helaas is je liedje waarschijnlijk nog niet af als ik die kringavond heb (is op 1 november).
    Groetjes en tot vrijdag! Imke

    BeantwoordenVerwijderen